Vinst. Alysson Soares gjorde ett mål för Hicken i 3–1-segern över Honka. Arkivfoto. Jesper Sundström

Hicken tog ny seger

FC HIK vann onsdagens sena division 4-match i fotboll. Borta mot FC Honka/2 tog Hangölaget en 3–1-seger.

Jesper Sundström

Publicerad:
15.6.2017 10.11

Uppdaterad:
15.6.2017 10.11

FC Honka/2-FC HIK 1–3 (1–1)

Hicken kom nu till spel efter att senast ha vunnit med 8–0 över KyIF. Nu blev ädnå inte skilnaden lika stor, men i slutändan var resultatet detsamma. Hicken tog tre poäng.

Lagen gick till pausvilan i Esbo i ställningen 1–1, men i den andra halvleken var det Hicken som var vassare. Hangölaget vann till slut med 3–1, målskyttar var Alexi Puno, Alusson Soares och Daniel Michaeli.

I och med segern ligger Hicken på en fjärde plats i tabellen på 16 poäng. Kasiysi/Rocky är tredje med 18 poäng. Dock har Hicken spelat två matcher mera. Följande gång Hicken är i elden är på onsdag, då kommer EsPa/2 till Hangö.

FC HIK: Kasper Lind; Johannes Gylling, Hannu Karvinen, Tom Enberg, Chuchat Patchanon; Joni Kinnunen (Daniel Michaeli), Alysson Soares, Patrik Lahti; Torma Saw, Roy Åkerlund (Hannes Gustafsson), Alexi Puno 

Kommentarer

Regler för kommentarer

Hbl.fi tillåter anonyma kommentarer men skriv sakliga inlägg och respektera andras åsikter. Kritik av andras åsikter är givetvis tillåtet.

På Hbl.fi publiceras kommentarer på svenska och de andra skandinaviska språken. Redaktionen har rätt att redigera eller avlägsna inlägg som är osakliga, är kränkande eller bryter mot lagen.

Alla inlägg efterhandsgranskas av moderatorn. Vem som helst kan anmäla en kommentar. Den kommer då att granskas av moderatorn som fattar beslut om kommentaren får finnas kvar eller avlägsnas. Frågor om Hbl.fi kan sändas till webb@hbl.fi.

Modereringen på Hbl.fi utgår från redaktionens regler men i själva jobbet får vi hjälp av ett utomstående företag, Interaktiv Säkerhet. Företaget är specialiserat på övervakning av artikelkommentarer och anlitas av ett trettiotal svenskspråkiga nyhetssajter, bland dem Vasabladet.fi, Svd.se, Dn.se och Svt.se. Har du ett klagomål gällande modereringen? Ta kontakt med webb@hbl.fi. Klistra gärna in en länk till artikeln i fråga och uppge tidpunkt och under vilket namn kommentaren lagts ut.