Melissa Ajosmäki.

Tre frågor till Melissa Ajosmäki

I lördag kommer Hangös egen Melissa Ajosmäki att uppträda på Rotarys årliga välgörenhetskonsert. Med sig på scen har hon kompisen Miikka Lampinen på akustisk gitarr. På repertoaren står främst country.

Publicerad:
3.1.2018 13.33

Uppdaterad:
3.1.2018 13.33

Melissa Ajosmäki - du skall i lördag 6.1 uppträda på Rotarys välgörenhetskonsert. Vad tänkte du, då du blev tillfrågad?

– Jag tycker mycket om att hålla på med musik, så jag blev jätteglad. Det här att det är en välgörenhetskonsert känns också bra. Jag har inte uppträtt i sådana sammanhang tidigare.

Vem är musikern Melissa Ajosmäki?

– Jag har alltid sjungit så länge jag kan minnas. Jag har inte tagit lektioner eller så, men tycker om att uppträda. I lördag kommer jag främst att sjunga country, det är en genre som passar min röst bra. Det är också trevligt med country för sångerna är ofta små berättelser, och det är trevligt att sjunga om sådant som är på riktigt och man kan förstå. Mest blir det Dixie Chicks, de är mina favoriter.

I fjol var du med i teaterföreningens Dravy, och du spelar också handboll - hur går det att kombinera med musiken, teatern och skolan?

– Nu har jag faktiskt slutat med handboll, helt enkelt för att tiden inte räcker till. I framtiden vill jag gärna jobba med teater eller musik.
 

Kommentarer

Regler för kommentarer

Hbl.fi tillåter anonyma kommentarer men skriv sakliga inlägg och respektera andras åsikter. Kritik av andras åsikter är givetvis tillåtet.

På Hbl.fi publiceras kommentarer på svenska och de andra skandinaviska språken. Redaktionen har rätt att redigera eller avlägsna inlägg som är osakliga, är kränkande eller bryter mot lagen.

Alla inlägg efterhandsgranskas av moderatorn. Vem som helst kan anmäla en kommentar. Den kommer då att granskas av moderatorn som fattar beslut om kommentaren får finnas kvar eller avlägsnas. Frågor om Hbl.fi kan sändas till webb@hbl.fi.

Modereringen på Hbl.fi utgår från redaktionens regler men i själva jobbet får vi hjälp av ett utomstående företag, Interaktiv Säkerhet. Företaget är specialiserat på övervakning av artikelkommentarer och anlitas av ett trettiotal svenskspråkiga nyhetssajter, bland dem Vasabladet.fi, Svd.se, Dn.se och Svt.se. Har du ett klagomål gällande modereringen? Ta kontakt med webb@hbl.fi. Klistra gärna in en länk till artikeln i fråga och uppge tidpunkt och under vilket namn kommentaren lagts ut.