Knivmannen från Hangö häktades

Den man som i lördags knivhögg sin kvinna har häktats.

Publicerad:
20.9.2017 10.59

Uppdaterad:
20.9.2017 10.59

Västra Nylands tingsrätt har i dag beslutat att Hangöbon som i lördags knivhögg sin partner ska häktas. Häktningsframställan lämnades in i går tisdag.

– Tingsrätten beslöt att mannen ska häktas på sannolika skäl misstänkt för försök till dråp, säger undersökningsledaren, kriminalkommissarie Mats Sjöholm.

Det var på lördagseftermiddagen som en 1974 född man högg sin kvinna i ryggen med en kniv. Dådet inträffade i en privat bostad. Båda var alkoholpåverkade.

Kvinnan som är född i slutet av 1960-talet fick allvarliga skador och fördes till Mejlans sjukhus i Helsingfors för vård.

 

Kommentarer

Regler för kommentarer

Hbl.fi tillåter anonyma kommentarer men skriv sakliga inlägg och respektera andras åsikter. Kritik av andras åsikter är givetvis tillåtet.

På Hbl.fi publiceras kommentarer på svenska och de andra skandinaviska språken. Redaktionen har rätt att redigera eller avlägsna inlägg som är osakliga, är kränkande eller bryter mot lagen.

Alla inlägg efterhandsgranskas av moderatorn. Vem som helst kan anmäla en kommentar. Den kommer då att granskas av moderatorn som fattar beslut om kommentaren får finnas kvar eller avlägsnas. Frågor om Hbl.fi kan sändas till webb@hbl.fi.

Modereringen på Hbl.fi utgår från redaktionens regler men i själva jobbet får vi hjälp av ett utomstående företag, Interaktiv Säkerhet. Företaget är specialiserat på övervakning av artikelkommentarer och anlitas av ett trettiotal svenskspråkiga nyhetssajter, bland dem Vasabladet.fi, Svd.se, Dn.se och Svt.se. Har du ett klagomål gällande modereringen? Ta kontakt med webb@hbl.fi. Klistra gärna in en länk till artikeln i fråga och uppge tidpunkt och under vilket namn kommentaren lagts ut.