I fjol invigde man bland annat ett "badhotell" på teaterträffen. Erik Pöysti och Antonia Ringbom på bild. Hangötidningens arkiv.

Teaterträffen släpper biljetter

Programmet för årets upplaga av Hangö teaterträff har nu publicerats på evenemangets webbplats.

Publicerad:
2.5.2013 21.26

Uppdaterad:
2.5.2013 21.30

På måndag kommer biljetterna till samtliga föreställningar att släppas både på nätet och försäljningsställen runtom i regionen. Programmet i sin helhet hittas på www.hangoteatertraff.org.

Årets teaterträff går av stapeln 6–9.6 och bjuder på 25 olika föreställningar och inslag runtom i staden. Ragnarökaffären får sin urpremiär fredagen den 7 juni. 

Kommentarer

Regler för kommentarer

Hbl.fi tillåter anonyma kommentarer men skriv sakliga inlägg och respektera andras åsikter. Kritik av andras åsikter är givetvis tillåtet.

På Hbl.fi publiceras kommentarer på svenska och de andra skandinaviska språken. Redaktionen har rätt att redigera eller avlägsna inlägg som är osakliga, är kränkande eller bryter mot lagen.

Alla inlägg efterhandsgranskas av moderatorn. Vem som helst kan anmäla en kommentar. Den kommer då att granskas av moderatorn som fattar beslut om kommentaren får finnas kvar eller avlägsnas. Frågor om Hbl.fi kan sändas till webb@hbl.fi.

Modereringen på Hbl.fi utgår från redaktionens regler men i själva jobbet får vi hjälp av ett utomstående företag, Interaktiv Säkerhet. Företaget är specialiserat på övervakning av artikelkommentarer och anlitas av ett trettiotal svenskspråkiga nyhetssajter, bland dem Vasabladet.fi, Svd.se, Dn.se och Svt.se. Har du ett klagomål gällande modereringen? Ta kontakt med webb@hbl.fi. Klistra gärna in en länk till artikeln i fråga och uppge tidpunkt och under vilket namn kommentaren lagts ut.