Levator hakee yrityssaneeraukseen

Hankolaisyritys Levator Oy, joka valmistaa raskaita metallirakenteita on 24. tammikuuta jättänyt Varsinais-Suomen käräjäoikeudelle hakemuksen yrityssaneerauksesta.

Julkaistu:
25.1.2018 14.19

Päivitetty:
25.1.2018 15.24

Käräjäoikeus vahvistaa tiedon, mutta ei voi kertoa saneerauksen aikataulusta.

Yrityksen toimitusjohtaja Petri Metsolan mukaan lehdistötiedotteen julkaistaan pikapuolin.

Suomen Asiakastieto Oy:n yritysbarometrin mukaan yhtiö sijoittuu korkeimpaan konkurssiriskiluokkaan.

Yrityssaneerauksen tavoite on käynnistää velkasaneeraus, turvata toiminta pitemmällä tähtäimellä ja näin välttää konkurssi.
 

Kommentarer

Regler för kommentarer

Hbl.fi tillåter anonyma kommentarer men skriv sakliga inlägg och respektera andras åsikter. Kritik av andras åsikter är givetvis tillåtet.

På Hbl.fi publiceras kommentarer på svenska och de andra skandinaviska språken. Redaktionen har rätt att redigera eller avlägsna inlägg som är osakliga, är kränkande eller bryter mot lagen.

Alla inlägg efterhandsgranskas av moderatorn. Vem som helst kan anmäla en kommentar. Den kommer då att granskas av moderatorn som fattar beslut om kommentaren får finnas kvar eller avlägsnas. Frågor om Hbl.fi kan sändas till webb@hbl.fi.

Modereringen på Hbl.fi utgår från redaktionens regler men i själva jobbet får vi hjälp av ett utomstående företag, Interaktiv Säkerhet. Företaget är specialiserat på övervakning av artikelkommentarer och anlitas av ett trettiotal svenskspråkiga nyhetssajter, bland dem Vasabladet.fi, Svd.se, Dn.se och Svt.se. Har du ett klagomål gällande modereringen? Ta kontakt med webb@hbl.fi. Klistra gärna in en länk till artikeln i fråga och uppge tidpunkt och under vilket namn kommentaren lagts ut.